РАДОВИ НА РАСКРСНИЦИ УЛИЦА БРАЋЕ РИБНИКАР И МИШЕ ДИМИТРИЈЕВИЋА

Радови на раскрсници Браће Рибникар и Мише Димитријевића

 

На раскрсници улице Браће Рибникар и Мише Димитријевића, једној од најпрометнијих раскрсница на Грбавици, биће постављене камере за видео надзор. Радове изводи ЈКП "Информатика" Нови Сад и очекује се да ће постављање камера довести до унапређења безбедности и сигурности учесника у саобраћају.

У ЈКП „Информатика“ Нови Сад подсећају да је улица Браће Рибникар једна од најфреквентнијих саобраћајница у граду, кроз коју током дана прође велики број аутомобила, пешака и бициклиста. Поред тога у непосредној близини раскрснице налази се ШОСО "Милан Петровић". Очекује се да ће видео надзор умногоме помоћи да се унапреди контрола и безбедност саобраћаја.

Радови се изводе на зеленој површини због чега ће 06.12.2021. године бити затворена једна коловозна трака у улици Браће Рибникар, у делу од улице Футошка до улице Мише Димитријевића. Део улице Браће Рибникар од Булевара ослобођења ка Футошкој улици, за све време одвијања радова биће слободан за саобраћај.

Такође, 08.12.2021. године изводе се радови на зеленој површини у другом делу улице Браће Рибникар и то од улице Мише Димитријевића до Булевара ослобођења. Део улице Браће Рибникар од Футошке улице ка Булевару ослобођења, за све време одвијања радова биће слободан за саобраћај.