vizyonfilms vizyon film vizyonfilms.com Број становника по насељима | JKP Informatika

Број становника по насељима

НасељеПростора КолективноИндивидуалноПовршинаСтановникаm2/стн
БЕГЕЧ1.05201.052104.3093.52029,63
БУДИСАВА1.129101.119110.3483.97027,80
БУКОВАЦ1.03401.034102.7414.10225,05
ВЕТЕРНИК3.9913833.608378.29117.92221,11
КАЋ3.228183.210346.87612.73127,25
КИСАЧ1.92001.920219.3135.36240,90
КОВИЉ1.75761.751150.3615.58126,94
ЛЕДИНЦИ4916043139.4961.95720,18
НОВИ САД121.834105.19016.6446.510.894270.37624,08
ПЕТРОВАРАДИН4.8741.7443.130346.31517.23120,10
РУМЕНКА1.70351.698168.7846.76824,94
СРЕМСКА КАМЕНИЦА4.1224013.721385.53513.05429,53
СТАРИ ЛЕДИНЦИ372037223.07798623,40
СТЕПАНОВИЋЕВО703070361.1252.11128,96
ФУТОГ4.789374.752481.05020.51723,45
ЧЕНЕЈ496948737.4182.17217,23
153.495107.86345.6329.465.933388.36024,37